Carla du nord leverer stærk forårskollektion

Perfekt til foråret (foto cahetu.com)
Perfekt til foråret (foto cahetu.com)

Rigtig mange tøjbrands til kvinder udkommer netop nu med sommerens kollektioner. Der er masser af inspiration at hente på internettet og i tøjbutikkerne. Det er bare at komme i gang, hvis du vil komme før dine veninder.

Carla du nord har leveret stærke kollektioner de seneste år, og det fortsætter de med. Deres nye sommerkollektion er smuk og elegant. De kombinerer brugbar beklædning med mode og moden stil.

Kollektionen indeholder funktionelle sommerjakker, friske sommerkjoler og smukke lette toppe. Carla du nord følger moden, hvilket betyder, at deres nye kollektion er præget af pangfarver og mønstre. Der er dog en fin balance mellem klassisk stil og spræl. Således passer tøjet både til arbejdspladsen, hygge arrangementet og festen.

Carla du nord laver funktionel stilrigtig beklædning

Netop fordi de moderne elementer er kombineret med funktionalitet, kan tøjet både bæres til fest og hverdag. Iklæd dig en smart lys top med orange mønster og sammensæt den med et par mørke jeans, og du er nu klar til at gå på arbejde. Tag i stedet samme top på og kombiner den med nederdel og stiletter, og du vil være barens hotteste kvinde.

Buksedragter har været ganske moderne de seneste par år, og det kan man se i sommerkollektionen, hvor flere af bukserne er fremstillet i behageligt poset bomuld med mønstre. Kombinerer du disse bukser med en stilren jakke eller neutral top, vil du have det perfekte festlige look. Det er desuden en utrolig behagelig påklædning på en lun sommeraften.

Sommerjakkerne følger tidens trend med læder og denim. Igen forstår Carla du nord at finde en fin balance mellem det rå udtryk og det stilrene look. Det gør kollektionen virkelig brugbar for den modne smarte kvinde.

Køb Carla du nord her: http://www.gundtoft.dk/vare/334-carla-du-nord-112

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *