Fjälräven – til dig der vil leve det aktive liv

Fjällräven laver alt fra vinterjakker, bukser, trøjer og huer (foto eventyrsport.dk)
Fjällräven laver alt fra vinterjakker, bukser, trøjer og huer (foto eventyrsport.dk)

Elsker du og din familie at vandre i naturen. Tage på sejlture på havet. Overnatte i det fri. Eller måske bare lave bål og stege både snobrød og skumfiduser i haven. Lige meget hvilken type ude-aktiviteter I er til, er det godt at have den rigtige påklædning på. Med noget praktisk tøj fra mærket Fjällräven er du sikret kvalitet og komfort. Her får du et lille indblik i, hvad mærket blandt andet tilbyder.

Fjällräven – masser af muligheder for udendørs tøj

Når man nævner mærket Fjällräven, kender du måske kun til den helt almindelige firkantede taske fra mærket, som var meget moderne i 80’erne. Og igen i dag er der mange unge mennesker, der har taget tasken til sig. Den fås i et utal af farver, og især bordeux og karry-gule tasker er meget populære blandt unge, der bruger dem som skoletasker.

Men ud over tasker laver Fjällräven altså også en hel masse andet fritidstøj og ting. F.eks. laver de nogle rigtig lækre vinterjakker. Her er tale om praktiske vinterjakker med for, og som kan tåle både frost, sne og slud. Mange af dem har en hætte på og går et stykke ned over numsen, så du bedre kan holde på varmen.

Mærket laver også bukser og trøjer, og især fleece trøjer og softchells er der en del af i dette mærke. En fleece trøje eller softchell er rigtig smarte til f.eks. en kold sommer eller forårsaften, hvor man gerne vil hygge i haven med bål og snobrød. Man kan også nemt have en fleece trøje på inden under en regnjakke en dag med lidt byger, men hvor det ellers ikke er specielt koldt. Det kan også være, du er mere til en flot vest, som kan bruges uden over en varm sweater. På den måde holder du kroppen varm men har stadig god bevægelighed i dine arme.

Find ting fra Fjällräven her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *