Grækenland

Grækenlands natur er utrolig smuk

Hvis du, din familie eller dine venner trænger til en tur i sydens sol og varme, bør i overveje en tur til Grækenland. Grækenland tilbyder noget af verdens smukkeste natur, dybblå havvand, græsk mad og en meget fascinerende kultur. Hvis du er til fantastiske byer som Athen eller bjergvandring, er alt dette også muligt at opleve.

De græske øer er også et besøg værdigt

De fleste kender til øerne som Kreta, Santorini og Rhodos. Det er ikke uden grund at disse eksotiske og super smukke øer, er en del af verdens mest attraktive feriedestinationer. Her kan opleves smukke strande, palmer, lækre og hyggelige cafeer og en dejlig betjening af de lokale. Det er muligt at komme på dykkersafari, hvor man kan se nogle af verdens smukkeste fisk og delfiner.

Rejs med dem du holder af

Det er så dejlig nemt at komme en tur til Grækenland. Rejserne er billige, og rejsetiden er ikke dem der tager længst tid. Det betyder for dig, at det er nemt at smutte på ferie. Det er muligt at tage på ferie med dem du holder mest af. Grækenland byder på både familie/charterferie med all inklusive, den romantiske rejse for dig og din partner eller tag en tur afsted med vennerne. Uanset hvem du rejser med, skal grækerne nok sørge for at levere den rette stemning for jer.

Forskellige oplevelser – gode priser

Da Grækenland ikke er et dyrt land, er der gode muligheder for at komme rundt. Typisk koster en Taxi 22,32 kroner for startgebyr og kilometertaksten ligger omkring 7,44 kroner. Hvis I derimod lejer en bil, koster benzinen 12,87 kroner pr. liter. Imens benzinpriserne minder om den vi har i Danmark, kan du til gengæld fryde dig over de billige restaurant priser. Er man en person der skal ud at spise, koster det omkring 89,28 kroner og hvis man er to personer, koster det omkring 297,60 kroner. Med disse lækre og fantastiske priser, er der råd til flere oplevelser.

Book ferie med all inklusive

Er man ikke vant til at tage på ferie, kan det være svært at vide hvad all inklusive består af. Du kan booke et all inklusive ophold som består af:

  • Flybillet tur/retur
  • Hotelophold – de fleste hoteller er lækre og eksklusive. Nogle af hotellerne har eget spa og wellness område, lækre bar på strandene, lækre værelser og lounge.
  • Morgenmad og aftensmad. Nogle steder er der tilknyttet middagsmad, men dette bør dog nydes på byernes lækre cafeer.
  • Bevæg dig frit rundt på hotellet uden det koster ekstra

Det er muligt at man kan booke guidede ture hvor man kommer rundt og oplever noget forskelligt. En guidet tur koster som regel lidt ekstra. De fleste af dem der kommer på oplevelserne, kommer hjem og fortæller de aldrig ville være det for uden. Dette er absolut ikke uden grund, da det virkelig er det hele værd. Selvom man kan komme med på ture, kan man også med stor fordel tage en eller flere dage på stranden eller i poolen.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *