Guide; Sådan får du det bedste ud af sex i det fri

Guide; Sådan får du det bedste ud af sex i det fri

Er du nysgerrig eller har du allerede fundet ud af, at sex under åben himmel er noget for dig, så er du langt fra alene. Sex i det fri er nemlig en af de hurtigst voksende trends indenfor den seksuelle kategori.

Vi er helt vilde med at dyrke sex i det fri. Så vinde, at der i dag findes ’datingsites’ specielt for mennesker, der nyder denne form for seksuelle møder og gerne vil finde nogen at nyde dem med. Det handler ikke om en bestemt slags mennesker, men mennesker fra alle lod i livet der nyder at nyde hinanden i den frie natur.

Vær klar i spyttet

Hvis du beslutter dig for at oprette en profil på en side for ligesindede naturelskere, så er det – ligesom i alle andre henseender – vigtigt, at du holder tungen lige i munden og er helt klar i spyttet, når du skal skrive om, hvad du godt kan lide og hvad du søger.

Jo mere klar du er, des større bliver chancen for at finde succesfulde matches og få skønne og pikante oplevelser.

På sider som sexidetfri.dk kan du let og hurtigt tjekke af, hvilke af de foreslåede ting du kunne være interesseret i at opleve og på den måde kan andre med samme interesser lettere finde dig – og du kan fine dem.

Single under åben himmel

Der findes rigtig mange, der ikke kan finde den rigtige partner eller simpelthen ikke er på udkig efter et fast forhold, men det betyder ikke, at lysten forsvinder.

Dogging er den perfekte løsning på det problem, hvis du samtidig er glad for sex i det fri.

Dogging er nemlig rent seksuelle møder i naturen, for eksempel på rastepladser, i skove, på strande eller bare i en bil.

Det er den skønneste blanding af fræk og uforpligtende sex med andre, der dele den samme passion for naturen som dig selv.

Det kan være så simpelt som en hurtigt møde på en aftalt rasteplads på vej hjem fra arbejde. Det giver lige aftenen et ekstra pift og dig et smil på læben dagen efter.

Hvordan dyrker man sex i det fri som par?

Det er ikke kun singlerne og dem i åbne forhold, der fantaserer om at have sex i naturen. Og hvorfor ikke? Det er super frækt og en skøn måde at tilføre dagligdagen lidt ekstra krydderi.

Det kræver ikke det helt store at finde et godt og lidt afsides sted at give jer hen til hinanden. Lige meget om I fantaserer om en tur på stranden, i skoven eller måske en mark med vejende korn mod den blå himmel.

Selv om det er frækt, når denne form for møder er spontane og opstår af rent begær, fordi I simpelthen må have hindende, så er det en god ide lige at være lidt forberedt. Et tæppe er alfa og omega for en behagelig oplevelse for jer begge. Det kan blive en hård omgang for hænder, knæ eller andre kropsdele, der kommer i berøring med underlaget, hvis I ligger på skovbunden.

Vil du vide mere? Så klik her og besøg sexidetfri.dk

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *