Jack & Jones – dansk kvalitetsdesign siden 1990

Jack & Jones er moderigtigt tøj til det yngre kundesegment (foto streetman.dk)
Jack & Jones er moderigtigt tøj til det yngre kundesegment (foto streetman.dk)

For mange er Jack & Jones blevet synonymt med lækkert tøj, som befinder sig i den rare ende af prisskalaen. Jack & Jones er resultatet af et ønske om at producere moderigtigt tøj til det yngre kundesegment. Mærket ejes af danske Bestseller A/S, som tilsammen råder over 11 mærker. Dette gør Bestseller til et af de største modefirmaer i Europa.

Jack & Jones har vist sig at være et mærke med en klar eksistensberettigelse, og de tilbyder en række opsigtvækkende kollektioner, hver med sit eget helt særlige udtryk. Kollektionerne Vintage Clothing, Premium, Originals, Core og Tech tager alle udgangspunkt i design leveret af uafhængige designteams. Derfor er kollektionerne baseret på forskellige ideer, koncepter og designs. Sortimentet er komplet, og du kan nemt gå på jagt i deres udvalg og finde tøj til alle anledninger. Skal du til bryllupsfest? Eller trænger du til en ny T-shirt? Dette mærke leverer alt, hvad du behøver.

En succes af de helt store

Det er nok de færreste i Danmark, der ikke har en beklædningsgenstand fra Jack & Jones i skabet. Med et helt særligt blik for at ramme tidens ånd på kornet, har det ligget i kortene fra starten, at dette firma ville nå langt. Ja, succesen har nærmest været et eventyr værdig. Siden den spæde opstart i 1990 er Jack & Jones i dag en førende herretøjs-producent med flere end tusind butikker i 38 lande.

Jeans udgør en vigtig grundsten i firmaet, og de gode designideer har været med til at sikre firmaets dominans på dette område. Med tanke på hvor stor konkurrence, der er i denne produktkategori, er det ganske enkelt imponerende, hvad Jack & Jones har præsteret.

På tide med en ny casual skjorte eller et par trendy bukser? Så er Jack & Jones det oplagte valg for rigtig mange. Hvorfor ikke også for dig?

 

Se et stort udvalg af tøj fra Jack & Jones

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *