detektiv

Lad din indre detektiv komme frem

I et Mystery eller Escape room kan du sammen med dine venner, kollegaer eller familie få lov til at lade din indre Sherlock Holmes kigge frem. Knæk svære gåder, løs mysterier, find hints og clues og sæt det hele sammen så opgaven kan løses. Hjernen og fantasien skal på arbejde og samarbejdsevnen skærpes, med et tidspres oveni vil adrenalinen pumpe gennem kroppen.

Mystery room – Escape room

Et Escape/Mystery room lader deltagerne træde direkte ind i krimier, mysterier, eventyr og sjov. Deltagerne skal på tid løse en række opgaver. De får clues og små hints i løbet af spillet og dem skal de bruge til at løse et mysterie eller finde den gemte skat. Det vil kræve masser af opfindsomhed og ikke mindst teamwork for deltagerne at løse opgaverne.

Mystery og Escape rooms er en god aktivitet der passer til mange anledninger. En god tur med alle vennerne eller familien, en teamwork opgave for dig og dine kollegaer, eller måske en polterabend.

For virksomheder

I en virksomhed er det vigtigt med teamwork. Det er altafgørende at kollegaerne kan samarbejde og har det godt sammen socialt. En tur i et Mystery room er en genial  og sjov måde at ryste kollegaerne sammen og arbejde med teamwork og samarbejde. Hvem tager naturligt lederollen, hvem følger med, gives der plads til hinanden osv. Det at man arbejder under et tidspres i et Mystery Game, gør at det sande jeg træder frem og kan give et rigtig godt indblik i en medarbejderstab.

Spillet

Når i skal igang med et spil vil i først blive introduceret til en Gamemaster. Han eller hun vil fortælle jer om historien og sætte jer ind i reglerne i spillet. Derefter starter spillet. Gamemasteren kan følge med via kamera og højtalere og kan hjælpe jer hvis i sidder fast, eller stoppe spillet hvis det er nødvendigt. Opgaven er at løse mysteriet indenfor en tidsgrænse.

Lad mysterierne komme til jer

Det er ikke geografien der skal komme i vejen. Hvis i ikke lige befinder jer i nærheden af Escape Room behøver det ikke at betyde at i ikke kan blive en del af legen. Escaperoom.dk – by Midgaard event kommer til jer, I hele Danmark. Holder i firmafest eller teambuilding weekend, eller skal den runde fødselsdag fejres? Escape Room vil udentvivl sætte gang i festen.

Midgaard event kommer ud til jer hvorend i måtte befinde jer i Danmark. I får en oplevelse der er så livstro som muligt, med skuespillere der bidrager til oplevelsen. Der vil være fysiske dekorationer, rekvisitter og installationer.

Godfather Cluedo

Godfather er død! I inddeles i grupper, og er nu en vaskeægte gangster mafiafamilie. En mordgåde skal løses. Hvem slog ham ihjel, hvad er motivet og hvilket mordvåben blev brugt? I skal samarbejde i gruppen får at løse mordgåden, og i har kun 2 timer.

CSI EFTERFORSKNINGSTEAM

Lad din indre efterforsker komme frem. Bliv en del af et CSI efterforskningsteam. I går undercover i det kriminellemiljø, udstyret med bykort, mobiltelefoner og penge. En skandale skal afværges! I skal arbejde hurtigt og effektiv rundt omkring i byens gader. Er i til action og fuld knald på, så er denne opgave perfekt for jer.

TESTAMENTET

I skal til middagsselskab, men den stenrige vært er pludselig død under mystiske omstændigheder. Han har efterladt et et videobånd og et trusselsbrev fra den ukendte morder. Nå ja, og så sin enorme formue. Mordgåden skal løses, og alle omkring middagsbordet er mistænkte. Hvem slog værten ihjel? Han eller hun sidder omkring bordet, måske er det ham lige ved siden af dig, eller måske er det dig selv?

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *