Led pandelampe lyser vej

Find ved med en pandelampe (foto eventyrsport.dk)
Find ved med en pandelampe (foto eventyrsport.dk)

Hvad gør man, når man skal ud og gerne vil undgå at skal trække rundt med en lygte? Hvordan opnår man den samme bevægelsesfrihed om natten, som man har om dagen, hvor man helt frit kan gå rundt som man lyster uden at sigtbarhed udgør en udfordring? Med en Led pandelampe er det korte svar. Med en Led pandelampe kan du spænde lampen rundt om hovedet og have en lampe, der lyser fra panden. På den måde kan du have dine hænder frie og få lyset til at følge dig helt naturligt, da den altid vil være rettet den vej dit hoved vender. Det er en fremragende løsning for den der godt kan lidt at løbe om aftenen, men er træt af den ringe sigtbarhed. Skoven er jo et dejligt sted at løbe, men for de fleste er den ”lukket land” om natten. Det kan en Led pandelampe lave om på.

Find rundt på teltpladsen med din Led pandelampe

Brugsmulighederne for en Led pandelampe er mange, men for lige at nævne et andet oplagt eksempel, så er det på teltpladsen. Her skal man ofte op om natten og finde ud af at navigere gennem mørket og hen til toilettet. Det er mildest talt ikke nemt, når ens syn er begrænset og der er teltsnore og pløkker over det hele. De er meget nemme at komme til at snuble over, med fare for ikke bare selv at komme til skade, men for at vække andre og starte en masse postyr. Det er ikke lige måden at blive populær på. Derfor er det en god idé at have sin Led pandelampe på i stedet.

Neo Led pandelampe – et godt valg

En Neo Led pandelampe er meget let at have på hovedet, med en ekstra bred LED, som lyser rigtig godt og kræver et batteriinput. Kvaliteten af batterierne har indflydelse på lysstyrken. Desuden kan man vælge tre forskellige indstillinger. Bagpå sidder der et rødt lys, så du ikke kun er synlig forfra. Det er virkelig en god og sikker Led pandelampe.

Find en god Led pandelampe hos Eventyrsport

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *