Masai tøj lader blomsterne springe ud

Afrikansk inspireret sommertøj (foto gundtoft.dk)
Afrikansk inspireret sommertøj (foto gundtoft.dk)

Solen går højere på himmelen, og dagene bliver lange. Natten er altid lys, og fuglene kommunikerer herligt med deres fløjtende sangstemmer. Det er sommer igen i Danmark, og det betyder, at garderoben skal ændres og tilpasses. Lad ikke chancen glippe for at iføre dig noget feminint og farvet tøj, der komplimenterer dine former og virker behageligt på selv den mest lumre og varme dag.

Masai laver lækkert og mønstret sommertøj, og designet er inspireret af den afrikanske Masai-stamme, der symboliserer varme, sommer og sol. Denne sommer er mønstre, farver og blomster for alvor kommet på mode igen, hvilket passer perfekt til Masais stil. Køb for eksempel et par dejlige viskosebukser i et sødt, småt og spinkelt blomsterprint. De er rare og løse i varmen, og bukserne kan samtidig bæres til finere brug, hvis du kombinerer dem med en finere top eller skjorte. Er du en af dem, der bare ikke kan få nok af blomster og mønstre, så er det heldigvis tilladt i år at kombinere og matche dit tøj og dine mønstre fra hat til sko, top til tå.

Masai tøj til den selvsikre kvinde

Masai henvender sig hovedsageligt til den voksne kvinde. Tøjet er både behageligt og feminint, men alligevel formår Masai altid at være på forkant med tidens tendenser. Tøjet kan være udfordrende med sine mange sprælske mønstre og farver, men formår du at kombinere beklædningen passende, vil det spille godt sammen. En blomstret top kan være perfekt kontrast til et par ellers kedelige simple jeans. I Masais sommerfarvede tøj vil du fremstå selvsikker, frisk og feminin.

Køb Masai tøj her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *