tåget skovområde

Naturen er en stor legeplads

Naturen er et sted, hvor man kan sætte fantasien løs. Det er en stor legeplads, hvor man kan få lov til at udfolde sig, samt lave en masse aktivt. Det er et sted, hvor du kan få en masse frisk luft og nyde det gode vejr, når solen skinner. Naturen byder på mange ting, og man kan hurtigt få en masse action i skoven. Action som for nogle gør turen lidt mere spændende.

Hvad kan man lave i naturen?

Naturen byder på en masse ting at lave. Du kan vælge at gå en masse ture i naturen eller løbe en dejlig lang tur i skoven. Der er også dem, som synes en gåtur eller løbetur går for langsomt. Det er dem, som er klar på sjov og ballade i naturen. Og dem som er klar på, at der skal ske lidt mere action i naturen.
Søger du en masse action på din tur i naturen, så skal du prøve at give luftpistolen en chance. Ved brug af luftpistolen kan du få en masse action ind i naturen. Det kan være du også ønsker at blive bedre, og på den måde øve dig ved brug af en luftpistol. Det er også til den erfarne jæger, som gerne vil træne sin træfsikkerhed.

Må alle skyde med en luftpistol i naturen?

Der er nogle forskellige regler, som man skal være opmærksom på før, man begiver sig ud i naturen med sin luftpistol. Der skelnes nemlig mellem dem der er 4,5 mm, og dem der er over dette. De luftpistoler der er på maks. 4,5 mm, må alle gerne bruge. Det eneste er bare, at du skal være fyldt 18 år for at få lov til at skyde med en luftpistol. Det er meget enkelt, og derfor også en aktivitet alle kan prøve, hvis de har lyst. For at få en luftpistol over 4,5 mm så kræver det en tilladelse.

Hvordan bruger du luftpistolen i naturen?

Hvis du vælger at prøve kræfter med en luftpistol i naturen, så er der flere måder, du kan gøre det på. Der er igen lidt forskellige regler efter, hvorvidt du har en tilladelse eller hvor stor luftpistolen er.

Til luftpistolerne på maks. 4,5 mm er der mange forskellige aktiviteter, du kan foretage dig med den. Her kan du få lov til at prøve kræfter med forskellige genstande eller en skydeskive. Af materialer kan du bruge tomme dåser eller andre metalting. Der er derfor stor mulighed for at blive mere sikker og erfaren i luftpistoler. Du skal dog lige sikre dig, at du ikke er til risiko for andre mennesker.

Har du de nødvendige tilladelser og en luftpistol på over 4,5 mm, så kan du skyde efter lidt større ting i naturen. Her kan du få lov til at skyde efter fugle, som er af bestemte arter:

  • Ringduer
  • Tyrkerduer
  • Kragefugle

Der er derfor rig mulighed for at lave en masse spændende ting i naturen. En tur i naturen behøver ikke at være lang og kedelig, men du kan hurtigt gøre den mere spændende ved brug af en luftpistol

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *