outdoor-ur

Sørg for et godt herreur til at holde øje med tiden, når eventyret kalder

Måske foretrækker du at være alene i vildmarken, og kun lade solen fortælle hvad tid på dagen det er? Eller vil du hellere holde helt styr på hvad klokken er slået? Moderne herreure til outdoor-brug kan mere end som så. Markedet bugner med herreure i alle prisklasser, og med funktioner og finesser, der passer både til vilde eventyr på egen hånd, og skovture med familien.

Et herreur til outdoor-brug er mere end blot et herreur

Er du en mand, der føler dig halvnøgen uden et ur på håndleddet? Så er du ikke alene! Det kan godt være at de færreste mænd forlader hjemmet uden en mobiltelefon i lommen – eller i hånden, men de rigtig gode “gammeldags” herreure, kan alligevel noget andet. Og outdoor herreure er i øvrigt alt andet end gammeldags. Bag de smukke, elegante eller mere robuste designs gemmer sig små computere, der gør at du rent faktisk godt kan komme telefonen ned i bunden af tasken, og kun tage den op i tilfælde af nødopkald.

Herreure til outdoor-brug fås i mange modeller

Et moderne outdoorur er – udover ekstremt funktionelt til brug ude i naturen – også særdeles velegnet til hverdagsbrug. Når man først er begyndt at gå med ur, lægger man det helst ikke fra sig, andet end muligvis når man skal sove, men det bliver en tro følgesvend i mange år. Et herreur til outdoor-brug skal naturligvis kunne holde til lidt af hvert, og er derfor vandresistent og modstandsdygtigt i de allerfleste situationer man kan komme ud for. Man skal kunne regne med sit ur i vådt og tørt.

Mange funktioner på lidt plads

Efterhånden som teknologien udvikles, er der snart ingen grænser for hvad der kan gemme sig i et armbåndsur. Man kan nu få et smart ur, født med alt man skal bruge, når man er på farten, f.eks. kompas, højdemåler, lufttryksmåler, og termometer. Men det er bare nogle få eksempler. Med få klik viser det gode outdoorur også detaljer som tidspunkt for solopgang og solnedgang, eller månens position og faser, udover almindelige ur- dato- og tidsfunktioner. Måske har du også brug for at få en alarm, så du kan søge ly i tilfælde af stormvarsel?

Et pålideligt redskab lige ved hånden

Selvfølgelig er det mindste man kan kræve af et godt outdoorur, at det er vandtæt, men måske har du også brug for at det kan vise hvor dybt du dykker. Ingen problemer! Hvis du er mere til aktivitet oven vande, eksempelvis lystfiskeri eller jagt, kan du også vælge ure specialiseret til disse formål. Det gode outdoorur har selvfølgelig brudsikkert glas og er udført i materialer der tåler de udfordringer, du udsætter det for. Med et godt outdoorur behøver man heller ikke være bange for at fare vild. Er indbygget kompas ikke nok? Så kan du også få en model der måler fart, distance og højde. Man skal kunne stole på sit ur, og altid vide, hvor man har det.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *