Træd i gode vandrestøvler, når du skal på tur i fjeldet

Det bliver ikke en behagelig vandretur uden vandrestøvler (foto eventyrsport.dk)
Det bliver ikke en behagelig vandretur uden vandrestøvler (foto eventyrsport.dk)

Et par gode vandrestøvler er alfa omega, når du skal ud at vandre. Det er næsten lige meget, om du skal gå en kortere tur på den danske hede, eller af sted med overnatning i de norske fjelde. Det er kun blevet mere populært for danskerne at prøve grænser af ved at tage på vandreture. Nogle tager Caminoen i Frankrig og andre drager nordpå, hvor man kan være lidt alene med sine egne tanker.

Lige meget hvor man vil hen, så er det vigtigt at have udstyret i orden, og her er det først og fremmest vandrestøvlerne der, så at sige, skal sidde lige i skabet. Du kommer til at fortryde, hvis du tager turen i kondisko, og du vil hurtigt mærke hvorfor i form af vabler og gnavesår, der dækker dine stakkels fødder.

Det skal hurtigt sætte en stopper for den tur, du ellers havde set sådan frem til. Men faktum er, at det ikke er særligt svært at gå, men at det bliver noget sværere, hvis hvert skridt sender stråler af smerter op gennem din krop.

Det kan de rigtige vandrestøvler gøre for din oplevelse

Et par gode vandrestøvler kan godt være en større udgift, men du vil ikke fortryde, at du investerede i det rette par til dig. Det gode ved det er også, at et par kvalitetssko ofte holder længere, og når først du har gået dine vandrestøvler til, vil det føles som smør at lade dine fødder glide i dem. Derfor er det også en god idé at gå støvlerne lidt til derhjemme, inden du tager af sted. Det gør dem bløde og medgørlige, og de vil forme sig efter din fod.

Skoene må aldrig trykke ubehageligt mod din fod eller stramme henover den. Gode vandrestøvler støtter og sørger for at afbøde de stød, det kan give i din fod, når du træder ned. Så er det slut med ømme fodsåler og trædepuder og begyndelsen på et dejligt eventyr i det fri.

Se et stort udvalg af gode vandrestøvler her

Merrell er garanti for godt fodtøj – se mere

Share

En tanke om “Træd i gode vandrestøvler, når du skal på tur i fjeldet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *