aktivt par

Undgå den akavede date med en aktiv date

Er du også på jagt efter den eneste ene? Eller søger du bare, en du kan have det sjovt med, for så at se hvad det fører til? Mulighederne er uanede uanset om du har fundet din date på en datingsite , ved at swipe eller i din virkelige verden.

Uanset hvor seriøs du er i din dating, eller hvad formålet med at finde en partner er for dig, så vil du hurtigt blive nødt til at tage stilling til, hvordan den første date skal udspille sig. Med det menes selvfølgelig ikke, at du skal planlægge alt som skal ske under jeres date, men snare at du bør overveje, hvilken type af date du vil have din potentielle partner med på.

Hvilken type date, du vil nyde din potentielle partners samvær på kan betyde meget for, hvordan I vil komme til at have det med hinandens nærvær, men også hvilket førstehåndsindtryk I får af hinanden. Men det er også vigtigt at vælge en date, hvor det er let at tale sammen og at vide, hvad man skal gøre af sig selv. Netop derfor kan en aktiv date være det rette valg for mange.

Hvorfor er det vigtigt at vælge den rette type date?

Som sagt er der mange aspekter at have i sinde, når man planlægger en date. Især hvis du skal på date med en ny og spændende person, kan det afhjælpe meget anspændthed at vælge den rette type til jeres stævnemøde.

Det er klart, at det er forskelligt, hvor nervøs du behøver at være for, hvad din partner vil synes om din date, alt efter hvor godt I kender hinanden, men især hvis du skal på en af jeres første dates sammen, kan det være smart ikke at vælge hvad som helst.

Et problem som kan opstå ved en del dates er jo de akavede stilheder. Dem vil de fleste af os for alt i verden gøre, hvad vi kan for at undgå. Derfor kan du med fordel vælge en aktiv date.

Datingpilot hjælper dig med at finde den rette date!

Hvorfor vælge en aktiv date?

En aktiv date er en date, hvor du og din partner er aktive under datens forløb. Det kan være gennem forskellige fysiske aktiviteter som klatring, skøjtning eller rulleskøjtning eller en kajaktur.  Der er selvfølgelig mange flere muligheder, disse er blot nogle af de oplevelser, du kan opleve, sammen med den person du nyder daten med.

Når I vælger, hvilken aktiv date I vil have sammen, kan det være smart at vælge en aktivitet som tillader samtale under daten. Derfor er en del fysiske aktiviteter ikke perfekt egnede til en aktiv date, men de fleste kan tilpasses, så I begge får en god oplevelse.

Aktive dates har den fordel, at hele daten ikke behøver at handle om samtale. Det lyder måske som en mærkelig fordel, men faktum er at hvis der bliver huller i en samtale kan der hurtig opstå akavethed. Det er især sandsynligt, når man taler med en person, man måske lige har mødt.

Med en aktiv date formindsker du dog denne fare. Det skyldes simpelthen, at der er en opgave at fokusere på under datens forløb, og hvis der opstår stilhed, er det ofte på grund af, at man skal have pusten, eller fordi man forsøger at udtænke, hvordan en opgave skal løses. Det giver et mere naturligt flow i jeres date og sikrer dig mod akavede sociale situation.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *