camping telt

Find det rette udstyr til camping eller festival turen

Skal du have familien med på campingtur eller skal du måske med din nye spejderdeling med på lejr, så kan det være en fin idé at investere i udstyr fra Primus. De har eksisteret siden slutningen af 1800-tallet og har derfor stor erfaring på området og er også gået ind i kampen for at skåne miljøet mest muligt. Alt i alt er det win-win, når du køber deres produkter.

Til campingturen

Primus laver udstyr til det meste. Når man fokuserer specifikt på ting til campingturen, er der også lidt af hvert. Først og fremmest er de meget kendt for at producere gryder, kogesæt og diverse andre ting til madlavningen i teltet eller i campingvognen.

Blandt andet kan du købe et kogesæt, som indeholder en lille brænder samt en gryde og en trefod til at stille gryden på. Den indeholder 0,5 liter og passer til en enkelt person, men det betyder også, at der kun går 2,75 minutter, før vandet i gryden er oppe og koge.

Du kan også få et ”Campfire Prep Set”, som giver dig mulighed for at forberede madlavningen, selvom du sidder ude midt skoven. Det inde både en grydeske, grydegaffel, en palet, et rivejern og en kniv. Den vejer ingenting, så den er nem at have med i rygsækken.

Til dagligdagen

Er du ikke den store campist, har Primus også spændende ting, som du kan bruge i din hverdag. Der er eksempelvis en termoflaske, som er utrolig hårdfør og har dobbeltvægge, således at den holder bedre på varmen. Det samme gælder låget, så ingen kulde slipper ind. Den vejer heller ingenting, så den er nem at have med i rygsækken på vej til skole eller arbejde.

Der findes også en termobeholder i en lidt anden form, som kan indeholde op til 400 ml. Her i kan du opbevare din frokost, hvis du ikke har mulighed for at få den varmet på arbejdspladsen eller i skolen. Den har også dobbelte vægge, så ingen varme slipper ud. Den er også nem at holde ved og nem at gøre ren.

En luftmadras er din smarte, transportable seng

Når den er pakket sammen, fylder den stort set ingenting, og når den pustet op, er den pludselig en sand drømmeseng. Du har jo nok gættet, at der bliver talt om en luftmadras. Så smart at den kan gemmes væk i en skuffe eller et skab, når den skal af vejen, og når der for eksempel er gæster, kan den lige fyldes op. Så er gæstesengen klar.

Det er faktisk en seng lige til at have med under armen, og det kan man altid få brug for. Det kan være på familiens campingtur eller på en festival, hvor man har brug for lidt ekstra luksuriøs nattesøvn. Det kan som sagt være en gæsteseng, til når du får gæster, men det kan bestemt også være en nem løsning, når du selv skal sove ude.

Hvis du ikke føler, at du har den luft i dig, der skal til for at fylde luftmadrassen, kan du med stor fordel anskaffe dig en pumpe. Den kan enten være elektrisk eller manuel, men uanset hvad du vælger, vil det være hurtigere end at skulle puste op med munden. Find en luftmadras her

air mattress photo
 

Lig bedre på festivallen med en dejlig luftmadras

Festivaller er lange køer til toilet og varme bade. Det er bagende sol om dagen og isnende kulde om natten. Og det er telte, der er så tømte for luft, når man vågner, at man knap kan komme til bevidsthed. Hvorfor gøre det hele værre med et dårligt liggeunderlag?

Det virker måske som en besværlig opgave at tage en luftmadras med på festivallen, men det er det ikke, og du vil ikke fortryde det. En festival er trods alt sjovere, når man har energi til at nyde den, og det får du, når du vælger at sove godt om natten. Eller så godt som man nu kan i et skiftevis koldt og varmt telt på en festival.

Du skal vælge en luftmadras med pumpe

Hvis I er en familie, der godt kan lide at tage på ture, er I sikkert vant til at tage jeres liggeunderlag eller luftmadrasser med over alt. Det kan være I er vant til at sove på jorden, og kun behøver et liggeunderlag, men måske er I begyndt at overveje at investere i en luftmadras med pumpe. Der kan være mange fordele ved at finde en luftmadras. Liggeunderlag kan også være bløde, men i sidste ende får man ikke altid den støtte som kroppen har brug for ude i den hårde natur. Hvis man anskaffer sig en luftmadras med pumpe, får man en madras der kan laves lige præcis så hård eller blød man vil have den. Den slags luksus får man ikke engang hjemme i sin egen seng. Du kan pumpe din madras op til præcis den størrelse, du vil have. Andre fordele ved at købe en luftmadras med pumpe, er at når madrassen er tømt for luft, fylder den lige så meget som dit liggeunderlag, og måske endda mindre. Pumpen der hører til din luftmadras, kommer også i forskellige varianter. Der findes fodpumper, hvor du pumper din madras op med manuel kraft. Det tager lidt længere tid, men så får du også lidt træning i benene. Du kan derimod også vælge en elektrisk pumpe. Den kører enten på batteri eller skal sættes i en stikkontakt. Det er den hurtigste metode til at få pumpet din luftmadras op.

Isoler din luftmadras

Nogle luftmadrasser kan have brug for et liggeunderlag under sig, da jorden kan være kold. Det kan være et termo liggeunderlag. Men du kan også lede efter en luftmadras med pumpe, som isolerer og dermed beskytter din krop fra den kulde der kommer op fra jorden. Kig grundigt på det materiale, som din nye luftmadras med pumpe er lavet af.

Udendørsoplevelser og Osprey går hånd i hånd

Nogle gange trænger man til at opleve noget anderledes, noget særligt og mere ægte, end de betonbygninger, hvis rammer man bevæger sig indenfor til dagligt. Til tider kan man mærke, hvordan naturen trækker i en, og hvordan man ligesom bliver opfyldt af et behov for at komme ud og opleve noget andet. Det er svært at sætte en finger på. Men det andet skal være af en helt anden afskygning: Det er i sådanne tilfælde, at vi søger mod naturen. I naturen kan vi ofte komme i kontakt med en mere meditativ tilstand af vores psyke, som inviterer til omtanke. Det er her, vi kan beskæftige os med en helt anden verden, end den vi dagligt oplever.

backpack photo

Udstyr fra Osprey muliggør drømmene

Godt udstyr er det første skridt på vejen mod sådanne oplevelser. Med udstyr fra Osprey får du den sikkerhed og den beklædning, du har brug for. Det kan være, at du har brug for et telt at kunne slå op i ødemarken. Sådan et telt må gerne være slidstærkt. Det må gerne kunne tage de vindstyrker, der kan forekomme derude, og så må det også gerne være nemt at slå op. Osprey specialiserer sig i sådanne løsninger. Løsninger der hæver niveauet af komfort, så du ikke skal bruge tid på at bakse med et usandsynligt svært telt.

Osprey specialiserer sig også i slidstærk, funktionel og praktisk beklædning, der gør det nemmere for dig at bevæge dig udendørs uden at skulle bekymre dig for dit helbred.

Osprey skaber oplevelsesløsninger

Osprey skaber løsninger til dig, der ikke ønsker at gå neden om og hjem udendørs. Når man endelig har tiden til at opleve noget andet, ville det jo være synd, hvis ikke udstyret passede, og man blev tvunget til at tage hjem tidligere end planlagt. Tiden vi sætter af til at opleve, skulle jo gerne opfylde vores indre behov og ønsker.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *