støvler

Investér lidt tid i dine støvler

Inden vi får set os om, er vinteren her. Og specielt i det danske vejr, kan en god støvle være brugbar hele året rundt. Når det dog bliver vinter, og det rigtigt begynder at blive koldt, er det tiden for de varme vinterstøvler, som kan holde kulde, sne og sjap ude fra tæerne og dine sokker tørre.

Den gode støvle

Med en vinterstøvle er det vigtigt, at selvom den selvfølgelig skal være tæt, så der ikke kommer vand ind, at den stadig er åndbar, så dine fødder kan få noget luft. Gore-Tex er en membran, der også bruges i fodtøj, som er med til at holde dine fødder varme. Det er et patenteret system, der lader fødderne ånde, og kan samtidig holde fugten udefra og væk fra indersiden af støvlen. Dine støvler skal nemlig kunne ånde, så fugten eller sved kan ledes ud og væk fra fødderne.

En god, vandtæt støvle er en god investering, og køber du en god støvle, kan den holde i mange år. Det vigtigste, når du er ude og færdes i kulden, er at holde fødderne tørre og varme. Der findes forskellige brands, men uanset mærke, varme, materiale og pasform, skal din støvle være en god kvalitet med lang holdbarhed.

Udover at være praktisk og varm, må støvlen til mænd gerne være moderigtig og flot. Komfort og udseende kan sagtens gå op i en højere enhed. Nogle er egnet til hverdagsbrug, og nogen er mere egnet til det praktiske og tekniske brug.

Plej din støvle

Hvis du ønsker at din støvle skal holde længe og samme tid holde sig flot, er det vigtigt at du bruger imprægnering. Hvis du gør det ordentligt og jævnligt, samt plejer din støvle med rengøring, holder din støvle længere. For eksempel stopper membranen med at være åndbart, hvis ikke det jævnligt får en imprægnering. Derudover holder imprægneringen også til dels saltet og dens grimme rander væk fra støvlen.

Gå vandreturen i møde med et par støvler til dame

Det har altid været populært at vandre. Men i løbet af de seneste par år, er det blevet endnu mere populært. Dette findes der naturligvis mange forskellige årsager til. Men når man vandrer, ser man naturen på en helt speciel måde. Man er meget tættere på naturen, når man vandrer. Derfor er en vandretur også en helt speciel måde, at være aktiv på. Når man vandrer er man en del af den smukke natur, som omgiver en. Hvis du også er en af dem, som skal ud at vandre til sommer, skal du naturligvis også gøre dig nogle overvejelser omkring dette.

boots photo

Støvler til en dame skal først og fremmest imødekomme dames behov

For det første er det naturligvis vigtigt, at vide hvorhenne du vil vandre. Du skal kende din vandretur og du skal hertil have købt et kort samt kompas til din kommende vandretur. Dette skal du, da du skal kunne finde rundt ude på vandreturen. Men ud over disse basale og nødvendige ting, skal du naturligvis også gøre dig nogle overvejelser omkring dit udstyr. Du skal blandt andet finde et par støvler til eksempelvis en dame, som du kan vandre komfortabelt i. Når du skal finde ud af, hvilke vandrestøvler du skal have, skal du først og fremmest finde de støvler som rent faktisk imødekommer dine behov.

Find støvler der passer til fjeld og fjord

Måden hvorpå du kommer til at lære dine behov, er blandt andet at starte ud med, at lære terrænet at kende. Du skal altså starte ud med, at lære det terræn, som du skal vandre i er. Her kommer det nemlig an på, hvilken type underlag, som du skal vandre i er. Hvis det er blødt, skal du have en blødere støvle. Hvis det er hårdt, skal du have en hårdere støvle. Ud over dette er det også væsentligt, at finde ud af hvor mange kilo du eventuelt skal gå og bære på. Hvis du har en let oppakning på, er det ikke så nødvendigt at have et par tunge støvler på. Men hvis du har en meget tung oppakning på, er det mere nødvendigt at have et par hårde og tunge støvler på. Når du kender og har kortlagt disse ting, bliver det nemmere for dig at finde et par støvler som imødekommer dine behov.

Kig efter kvalitet, når du køber vinterstøvler til drenge

De fleste børn har et rigtig højt aktivitetsniveau og tilbringer det meste af deres dag med leg i det fri. Lige meget om dit barn går i vuggestue, børnehave, skole eller på fritidshjem, tilbringer de med garanti meget tid udendørs. Børn lader sig ikke ligesom voksne afskrække af dårligt vejr, og de leger gerne i flere timer i rengvejr eller snevejr. Det er derfor dit ansvar som forælder at sørge for, at dit barn kommer varmt og tørt gennem vinteren. Hvis ikke vinterstøvlerne er i orden, kan resten af vintergarderoben være lige meget. Det er nemlig utroligt svært at holde på varmen, hvis fødderne er kolde.

Vinterstøvler til drenge skal holde på varmen

Det kan være en god idé at kigge efter vinterstøvler med en tyk og slidstærk sål. På den måde sikrer du dig, at dit barn ikke glider på glatte veje og i snevejr, da man lettere står fast med en tyk sål. Derudover trænger kulden fra den eventuelt frosne jord ikke lige så let op igennem en tyk sål. Det er også vigtigt, at støvlerne sidder til omkring foden. På den måde er du sikret, at dit barn ikke glider eller vrikker om, når han/hun leger og løber. Da det er koldt størstedelen af året herhjemme, kan det sagtens betale sig at investere i et par kvalitetsstøvler til din dreng. Han vil med garanti få dem brugt en masse!

Prioriter kvalitet, når du køber vinterstøvler til drenge

Vinterstøvler til drenge skal også meget gerne være vandtætte. Vintervejret i Danmark er som bekendt ustadigt, og vi ved sjældent, hvornår temperaturene sniger sig om over nulpunktet og forvandler det sprøde sne til regnvejr og sjap. Børn kan sjældent dy sig for at hoppe i vandpytter og rulle sig i sneen, så det er en god idé med vandafvisende vinterstøvler.

Undgå kolde tæer og fødder med tilbud støvler

Hvert år ved efterårstid, når temperaturen daler og dagene bliver kortere og kortere, kan man se frem til en periode med kulde og hårdt vejr. Det synes for mange uoverskueligt og det kan være en hård tid at komme igennem. Derfor er det vigtigt, at man gør hvad man kan, for netop at gøre denne tid en smule lettere for sig selv. Det kan man gøre på forskellige måder, og der er naturligvis mange lyspunkter i denne periode, selvom det er mørkt og koldt. En ting der kan være med til at gøre hverdagen lettere, er hvis man sørger for at holde sig varm og tør, når man færdes udendørs.

boots photo

Humøret stiger, når man har det varmt og godt

Det er af stor betydning for ens humør og for at få en god dag, at man ikke går og fryser. Vinterjakke, handsker, hue og halstørklæde er nogle af de ting, der hjælper en til at holde varmen. En anden ting der er helt essentiel, er et par gode støvler. Rigtig meget af den varme, der cirkulerer rundt i kroppen, kommer fra ens fødder. Mister man først varmen i fødderne, vil resten af kroppen også føles kold, og det kan være svært at få varmen igen.

Undgå kolde tæer og fødder med tilbud støvler

Med et par gode støvler kan man holde sig varm, selv i rigtig koldt vejr. Det er derfor afgørende, at man sørger for at få sig et par støvler i god kvalitet. Det er nemlig ikke ligegyldigt, hvilke støvler man har. Der kan være stor forskel i kvaliteten, og det er ikke altid nemt at finde nogle gode støvler, der samtidig også er til at betale. Man kan dog være heldig at finde frem til et godt tilbud, og på den måde få en kvalitetsvinterstøvle, der stadig er til at betale. Alt det kræver, er at man ved hvor man skal lede.

Populære kvalitetsstøvler til alle aldre

Nordens vejr er ikke til at regne med. Ofte kommer du sikkert af sted i lidt for kolde sko, når vejret lige pludselige overrasker med en regnbyge. Det kan du slippe for, hvis du får fat i et par Ecco støvler. Dem har du nemlig med garanti lyst til at hoppe i, endnu inden det rigtigt er blevet efterår, og så slipper du for kolde fødder og forkølelse.

Ecco støvlen er en virkelig populær støvle, og du kan finde mange modeller på Eventyrsport.dk, der er en hjemmeside fuld af udstyr til friluftsmennesket. Det er også flotte støvler til ham eller hende, der bare godt kan lide hverdagskvalitet. Du kan nemlig både vælge en god solid støvle, der egner sig til lange turer i skoven eller en støvle, der passer fint til hverdag og arbejde.

En terrængående vandrestøvle eller smart hverdagsstøvle

Hvis du er på jagt efter en vandrestøvle, skal du helt sikkert også tjekket Eventyrsport.dk’s udvalg af Ecco støvler. Der er nemlig rigtig mange gode og robuste vandrestøvler, hvor komforten er i højsædet og funktionaliteten er et must.

Du kan finde støvler, som er en Kilimanjaro-hike værd, men samtidig også er fine til ene mindre gå tur i skovene. Vandrestøvlerne støtter din ankel godt og har gode stødabsorberende såler. De er som oftest er de vandtætte og har GORE-TEX®, der holder dine fødder tørre og sunde.

Hvis du derimod er på jagt efter en flot hverdagsstøvle, så kan du vælge en med en lækker og blød læderoverdel og imiteret pels indvendig. Der er Ecco støvler med moderne designs, som dog stadig holder din fod varm og dejlig.

 

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *