Overtøj til alle sæsoner

peak performance jakker (foto: eventyrsport.dk)
Lækkert overtøj der kan bruges det det meste af året (foto: eventyrsport.dk)

Den danske sommer kan være drilsk, og ofte føles som vinter, mens vinteren bare kan være våd og kold. Sommeren kan derfor være lige så meget en grund til at dine børn skal have nyt overtøj, som den danske vinter kan være. Hvis du samtidig selv er fan af lækkert udstyr og tøj, så forstår du sikkert også glæden, dine børn vil have af det rigtige kvalitetsovertøj, som kan bruges hele året og i mange sæsoner.

Børnene skal selvfølgelig klædes ordentlig på efter vejret, for at de får en god tur eller fornøjelse af at lege udendørs. Selvom vejret i Danmark i alle sæsoner kan være meget svingende, er der alligevel få ting, der gør sig gældende uanset om det er en flyverdragt eller en sommerjakke, du er på kig efter.

Overtøjets funktionalitet er vigtigt

Funktionalitet er det, du bør prioritere højest. Dette er ting så som hvorvidt overtøjet er vandtæt, åndbart og slidstærkt. Hvilken rækkefølge og hvor meget disse parametre bliver prioriteret i, kommer selvfølgelig også an på hvad det skal bruges til. Det er selvfølgelig ikke lige så vigtigt at den fine jakke er lige så slidstærk, som vinterens flyverdragt til leg i sneen. Udover funktionalitet, er udseendet også væsentligt. Der findes mange meninger om hvordan det skal se ud – specielt ved børn, og om det skal være to-delt eller en dragt, samt hvilket materiale, tøjet skal være lavet i.

Du har måske også erfaret, at forældres og børns mening er den samme.

Der er derfor et bredt udvalg af overtøj til børn at finde på Eventyrsport her

Se mere overtøj her:

Gode jakker sikrer gode tider i vildmarken

Find en lækker vinterjakke til din elskede lille pige

 

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *