Rejsetasker – så er du klar til din jordomrejse

Er du klar til at pakke og tage afsted? (foto eventyrsport.dk)
Er du klar til at pakke og tage afsted? (foto eventyrsport.dk)

Billetten ud i verden er købt. En flybillet til en destination langt væk fra Danmark. Herefter har du tænkt dig at rejse lidt på må og få. Finde ud af hvad du skal lave, og hvor du vil hen. Simpelthen tage en enkelt dag af gangen. Måske en tur til USA, en smut forbi Asien og måske ende i Australien med en enkelt afstikker til New Zealand.

Sommerfuglene er begyndt at melde deres ankomst, og du er så småt ved at lave en lang liste med de ting, du skal huske. Tøj, gode sandaler og trave-sko, toiletting og pas og penge ikke mindst. Men du mangler stadig en enkelt vigtig ting. Nemlig en rigtig god rejsetaske til at have det hele i.

Med en god rejsetaske har du plads til det hele

Tasken skal først og fremmest være rummelig. Den skal kunne rumme alt det, som du skal bruge det næste halve år. Og selvfølgelig skal du begrænse dig. Du kan umuligt have hele dit klædeskab med, men du skal alligevel have en sovepose med, tøj, håndklæde og sko. Overvej at vælge en taske, hvor der kan være omkring 55-60 liter i.

Tasken skal også være praktisk. Vælg en med mange forskellige rum i, så du har et stort rum til tøj og nogle mindre rum til toiletgrej og alt det andet. På den måde har du bedre overblik over taskens indhold og kan let lige finde det, du står og mangler. Vælg også en taske, der kan lynes op midt på i det store rum. På den måde fungerer det lidt som en kuffert, og så er du fri for at tage alt taskens indhold ud for at finde den store sweater, du har brug for, der ligger på bunden.

Sidst men ikke mindst skal den være god at have på. Sørg for, at den har gode remme om bryst og hofter, da du skal gå ret langt med den.

Find rejsetasker her

Share

En tanke om “Rejsetasker – så er du klar til din jordomrejse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *