Skoletasker skal sidde ordentligt – for ryggens skyld

Haglöfs skoletaske (foto: eventyrsport.dk)
Haglöfs skoletaske (foto: eventyrsport.dk)

En skoletaske er guld værd gennem hele skolegangen. Det er her, at den lækre madpakke og vanddunken bliver gemt, men det er også her, der gemmer sig tonsvis af bøger. Tons er måske nok en overdrivelse, men det kan føles sådan – især hvis skoletasken ikke sidder, som den skal.

Det er dog ikke til at komme uden om de mange bøger – og derfor er der kun én måde at løse det på: en ordentlig skoletaske, som sidder korrekt på ryggen og ved skuldrene. Det modsatte kan føre til gener – og måske endda varige mén. Det er usundt for kroppen, og det er en unødvendig risiko at udsætte sig selv eller sine nærmeste for.

Det er især vigtigt at have i mente, hvis du har børn. De tænker måske ikke så meget over, hvad de slæber rundt på ryggen, og hvad det kan medføre i længden. Det er med andre ord dit ansvar som forældre.

Smarte skoletasker kan også være praktiske

De fleste børn vil gerne have noget, der er smart. Det nytter ikke noget, at det er praktisk, hvis det ikke passer til deres smag. Men frygt ej: Der er masser af modeller at tage af, som stadig er i god kvalitet. Der er helt sikkert også noget, som passer til dit barn; både når det kommer til farve, mønster, tryk, pasform og størrelse.

I forhold til barnets ryg er det vigtigt at få noget, som sidder ordentligt på ryggen. Det gælder både selve taskens kvalitet, men også indstillingerne i remmene. Hvis du er i tvivl, kan du med fordel spørge der, hvor du køber den.

Under alle omstændigheder er der ingen tvivl om, at dit barn fortjener en ordentlig taske – for ryggens skyld mest af alt. Det er en ærgerlig alder at have unødige smerter og belastning. Og det er den ansvarlige forældres job at sikre sig, at tasken sidder, som den skal.

Se et stort udvalg af skoletasker her

Se flere skoletasker her:

Billige skoletasker kan sagtens være af god kvalitet

Bliv skoleklar på bedste vis med en haglöfs skoletaske

 

Share

En tanke om “Skoletasker skal sidde ordentligt – for ryggens skyld

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *