Værn dig mod den nordiske kulde med en The North Face vest

Køb dig selv en rigtig god varm vest fra North Face (foto: eventyrsport.dk)
Køb dig selv en rigtig god varm vest fra North Face (foto: eventyrsport.dk)

En ekstra trøje er måske for meget, men uden andet over blusen, bliver det også for koldt. Vejret i Norden skifter og det kan være svært lige at tage det rigtige tøj på. I overgangsperioder – for eksempel fra sommer til efterår – så kan en vest være løsningen. The North Face har et stort udvalg af forskellige slags veste. Nogle kan fungerer som et lille ekstra lag under en jakke andre er mere robuste og kan fungere som en jakke i sig selv.

Vesten er en gammel kending, der har været en fast beklædningsgenstand i den danske garderobe flere hunderede år tilbage i tiden. Den klassiske udgave af vesten er en jakke med knapper foran, ingen ærmer og ofte med en dyb v udskæring. Nu om dage er denne udgave af vesten ofte en fin beklædnings genstrand, der hører til fine selskaber og store begivenheder. Vesten er dog meget mere end det. I mange år er vesten blevet gentænkt som en let jakke, der – som før foreslået – er til overgangstider som sommer til efterår og forår til sommer. Det unikke ved vesten er, at den varmer hele din core, men du slipper for at tage en jakke på. Vesten er mere enkel og The Norh Face veste er designet til det nordiske vejr.

 Du får godt design med en The North Face vest

The North Face har været et stærkt brand i mange år. De har specialiseret sig til outdoor tøj og har en god forståelse for friluftslivet. En vest fra The North Face er derfor designet til at kunne beskytte mod vind og vejr og er ofte også beskyttende mod regnen.

Find en North Face vest her 

Find andre North Face produkter her:

Hvis du vil have en rygsæk, der ikke går i stykker, så køb en The North Face rygsæk!

Sørg for at være godt klædt på med The North Face bukser

 

 

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *