2-Biz – tidløst designertøj i fantastisk kvalitet

2-biz er dansk kvalitet (foto gundtoft.dk)
2-biz er dansk kvalitet (foto gundtoft.dk)

2-Biz er et dansk tøjfirma, der laver lækkert modetøj til kvinder, som gerne vil have tøj i et voksent design. Tøjet henvender sig til kvinder på 25 +, som ønsker tøj i god kvalitet og ikke ønsker at gå på kompromis med pasform og komfort. Kollektionerne fra 2-Biz er præget af lækre detaljer, og er altid i overensstemmelse med tidens trend. Du finder tøj fra 2-Biz i mange spændende materialer, og fælles for alle kollektioner er det sublime håndværk, som tøjet bærer præg af. Lige gyldig hvilken stil eller størrelse du har, kan du finde beklædning fra 2-Biz, der passer til dig, da alle kollektioner findes i størrelse, der spænder fra Small til XX-Large. 2-Biz har vundet stort indpas både på det danske marked, hvor virksomheden både har Showroom i Åbyhøj ved Aarhus og i Bella Centeret i København. Derudover har både nordmænd, svenskere og finner fået øjnene op for 2-Biz’ cool og elegante tøj, hvorfor der også findes showrooms i disse lande. Tøjet henvender sig kort sagt til den skandinaviske smag, hvor kvalitet, lækre detaljer og tidløst design vægtes højt.

Tøj fra 2-Biz er både tidløst og fantasifuldt i designet

2-Biz leger ofte med grafiske mønstre og fantasifulde farver i deres kollektioner. Det er opfindsomt design, og den modne kvinde finder både tøj i klassisk snit og i friske farver og livlige designs. Der er unikt kvindetøj, der respekterer kvinders smag og behov.

2-Biz byder på stort set alle typer beklædning til kvinder. Du finder både lækre jeans i god pasform, t-shirts og skjorter i moderigtige snit, toppe, kjoler og nederdele, der passer perfekt til både hverdag og fest.

Find lækkert designertøj fra 2 Biz

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *