Stålpande på ved siden af træ

Bør du tage dit ur med på overlevelsesturen?

Skal du snart på en overlevelsestur og er i tvivl om, om du skal tage dit ur med? Det kan være rigtig smart at have ur med, fordi du altid kan se hvad klokken er, hvornår solen går ned osv. Du bør dog tænke lidt over, hvad det er for et slags ur du har, og om det overhovedet kan holde til at komme med på en overlevelsestur.

Hvis du eksempelvis har et lækkert og dyrt ur fra guldsmed Henrik Ørsnes, er det måske ikke en super fantastisk ide at tage det med på overlevelsestur, da du kan risikere, at det går i stykker. Hvis du derimod har et forholdsvis billigt ur, som måske er lavet til at tage med på overlevelsesture, er det en helt fantastisk ide at tage det med sig.

Se med her og bliv lidt klogere på om det er en god ide at tage uret med på overlevelsesturen.

Tag det praktiske ur med så du kan se, hvad klokken er

Når man er på overlevelsestur, kan der være mange situationer, hvor det er meget rart at vide, hvad klokken er. Det kan for eksempel være meget rart at vide, hvad klokken er, når man står op om morgenen, så man har en fornemmelse af, hvor meget man kan nå i løbet af dagen. På samme måde er det også rart at have en fornemmelse af, hvornår man går i seng om aftenen, så man får en rutine.

Hvis man gerne vil have ur med på overlevelsesturen, er det ret smart at tage et ur med, hvor det ikke gør noget, hvis det går i stykker, eller hvis der kommer vand på det. Så hvis du har et praktisk eller vandtæt ur derhjemme, skal det selvfølgelig med.

Lad det dyre ur bliver derhjemme

Selvom det kan være rart at se, hvad klokken er, er der nogle ure, som helst skal blive hjemme. Hvis du er den heldige ejer af et ur af guldsmed Henrik Ørsnes, skal du nok tænke over, om det er det smarteste at tage sådan et med. Selvom guldsmed Henrik Ørsnes har eksklusive ure i lækker kvalitet, er det altså ikke ensbetydende med, at de kan holde til en vandretur. Så hvis du er lidt øm omkring dit ur af guldsmed Henrik Ørsnes, er det måske en god ide at lade det ligge derhjemme. Så skal du i hvert fald ikke bekymre dig om, om det pludselig går i stykker.

Mærk efter

Det vigtigste, når du skal tage stilling til, om uret skal med på overlevelsesturen, er, at du mærker efter og overvejer, om du det er forsvarligt at tage dit ur med.

Hvis du kan mærke, at du har en del bekymringer om at tage dit lækre ur af guldsmed Henrik Ørsnes med på overlevelsesturen, er det nok et rimelig klart tegn på, at du skal lade uret ligge hjemme. Hvis dit ur ikke er så dyrt og måske ovenikøbet er vandtæt eller lignende, er det måske meget fint at have uret med på overlevelsestur – så kan du altid se, hvad klokken er.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *