Et par blå sokker hænger til tøre

Derfor skal du tage ekstra strømper med på telttur

Skal du på telttur? Så er det nu, du skal i gang med den helt store pakkeliste. Teltture betyder ofte praktisk tøj alt afhængig af vejrforholdene. Selvom det er forår, sommer eller efterår, så ved du sikkert allerede, at vejret kan nå at skifte mange gange. Af de årsager kan det være en god idé som udgangspunkt at pakke ekstra strømper, så du ikke risikerer at få våde og kolde fødder. Har du de rigtige sokker? Det får du svaret på nedenfor.

Sådan ved du, om du har gode strømper

Faktisk er det ret afgørende, om du har gode strømper. Fordelen ved at betale lidt ekstra for kvalitetsstrømper er blandt andet, at de holder langt bedre, end de billige. Allerede her har du sparet nogle penge, selvom strømperne er lidt dyrere end dem, du normalt køber. Der er nemlig ikke noget værre end at trække i et par kulsorte og nyvaskede strømper og senere opleve, at du pludselig kan mærke noget koldt under fødderne. Du løfter foden, kigger på strømpen – og opdager til din store skuffelse, at der er et gigantisk hul i strømpen. Tiden er endnu en gang inde til, at du skal forbi den nærmeste tøjbutik og købe nye strømper. Igen.
Du kender helt sikkert til ovenstående problematik. Du oplever sikkert også, at du ofte mister dine ensfarvede sokker. Netop derfor kan det godt betale sig at købe gode og ordentlige strømper fra starten. Det gør desuden også din telttur mere behagelig, så du slipper for at skulle gå rundt i slidte strømper. Når du er i gang med at shoppe nye strømper, kan du ligeså godt købe lidt ekstra oveni i ordren. På den måde er du sikker på, at du har ekstra strømper til din ugelange telttur.

Køb sokker i store mængder

For at blive helt klar til din telttur, bør første punkt på listen være strømper. Det kan umiddelbart være svært at vide, hvor mange strømper, du får brug for, hvis du har planer om at bevæge dig meget på din telttur. Som sagt kan vejret skifte mange gange i løbet af dagen. For at undgå våde fødder og strømpemangel, kan det derfor være en god idé at pakke en stor mængde strømper.
Når du køber nye sokker, er der mange, der forhandler store mængder. Her vil du mange steder kunne få kvalitet samtidig med, at strømperne nødvendigvis ikke er særligt dyre. For at få både kvalitet og et godt tilbud, kræver det blot, at du leder lidt rundt på nettet. Her kan du sammenligne priser og læse anmeldelser, hvis du gerne vil være sikker på at finde det rigtige mærke for dig. Når du skal på telttur og formentlig gå mange ture i det fri, foretrækker de fleste at gå med sokker, der er behagelige at have på.
På den måde undgår du at få vabler og andre skavanker løbende. Ligeledes skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt du har nok sokker, hvis du køber rigeligt med sokker inden.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *