En fleecetrøje til kanoturen er et rigtig godt valg

Fleece er utroligt alsidigt og også til vandsport (foto eventyrsport.dk)
Fleece er utroligt alsidigt og også til vandsport (foto eventyrsport.dk)

Kanoture er helt fantastiske, når vejret er godt og knap så gode, når det står ned i stænger. I det sidste tilfælde vælger man højst sandsynligt at blive på land, medmindre man bliver nødt til at komme frem og ikke tager sig af et par dråber. Og selvom det måske ikke engang regner, er der altid en vis risiko for at blive våd, når man sidder i en kano. Det siger næsten sig selv, for kanoen gør sig bestemt bedst i det våde element.

En fleecetrøje er derfor en rigtig god ven i nøden, hvis det bliver lidt fodkoldt i kanoen. Udover at være blød og behagelig, luner en fleecetrøje rigtig godt. Hvis vi skal vende tilbage til det våde element, har fleece stoffet derudover den kæmpe kvalitet, at det er hurtigttørrende. Bliver du våd, men du padler, kan din trøje altså tørre igen hurtigt.

Fleecetrøjen holder dig varm, men ikke for varm

En anden fordel ved fleecetrøjen er, at den er åndbar. Det vil sige, at den lufter sig selv automatisk, når du begynder at svede og få det rigtig varmt. Så kunne man tro, at varmen også ville slippe ud, og så er det svært at holde sig varm. Heldigvis forholder det sig ikke sådan. Mens trøjen holder varmen inde, lukker den fugten ude, så du ikke bliver helt klam under trøjen, når du er aktiv og bliver varm.

Når du sejler i kano, skal du bruge dine kræfter, og her kommer trøjens åndbarhed i spil. Forestil dig, at du har haft en lang og solrig dag på vandet, og det bliver køligere. Med fleecetrøjen på, kan du roligt padle videre og lægge de sidste kræfter i. Så bliver du holdt dejlig varm, og komforten er i top. Du kommer ikke engang til at drukne i sved.

Find en fleecetrøje

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *