En vinterhue beskytter hovedet imod sløv tænkning

Du SKAL have en vinterhue (foto eventyrsport.dk)

Hovedet må helst ikke blive for koldt, hvis der skal tænkes høje tanker og alvorlige overvejelser. Det er helst sådan, at man tænker med hovedet. Tænker man med andet end hovedet, er det som regel fordi, man er igang med at begå en brøler. Det er i hvert fald sådan, at den sproglige vending udlægger, og det har nok også sin helt egen sandhed. Af netop den grund kan det klart anbefales, at man holder hovedet varmt vinteren igennem. De fleste mennesker er temmelig glade for deres hovedet.

Holder tænkningen skarp

Hovedet har det med at symbolisere noget helt specifik for os, ligesom de også repræsenterer nogle unikke muligheder, hvis bare man benytter sig godt nok af dem. Bliver det koldt og uvedkommende. Er vejret for hårdt og koldt, er det svært at tænke klart. Selv den største og mest skarpe tænker kan blive overvældet af vintervejrets forfærdelige kulde og smerte. Med en vinterhue på forbliver man opvarmet og godt tilpas hele vinteren igennem. Når hovedet føler sig godt tilpas, og når tilværelsen skinner godt igennem, er vinteren egentlig ikke så slem alligevel. Nej, vinteren bliver nu noget med en værdi i sig selv. En værdi, er er anderledes end bare en modsætning til sommerens varme stråler.

En sund forberedelse

Det er sært frigørende og aktiverende at være godt forberedt rent praktisk. Ligesom det også er særligt interessant at være på forkant med de hændelige uheld. Det er nemlig omtanken, der gør et eventyr muligt og forestående. Eventyret og forberedelsen hænger sammen som pot og pande.

Hvilke eventyrer har ikke forberedt sig, inden de tog ud på rejse? Det er vel nok de færreste seriøse eventyrer, der har gjort det. Vil man gerne bevare hovedet, så man kan tænke klart og rationelt, er det en vinterhue, man bliver nødt til at anskaffe sig.

Find en smart vinterhue her

Læs mere om vinterhuer her:

Gode huer er et must – og man kan aldrig få for mange

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *