Gode huer er et must – og man kan aldrig få for mange

Husk huen (foto eventyrsport.dk)
Husk huen (foto eventyrsport.dk)

Der findes næsten ikke noget værre, end at vågne op og kigge ud, og se regn og blæst er i gang for fuld tryk udenfor. Det kan i hvert fald være en noget nedslående følelse, og tanken om at man selv er på vej derud, er heller ikke just super rar. For om man vil det eller ej, så kan man ikke blive liggende i sengen hver dag hele vinteren igennem. Selvom mange nok til tider ser sig misundelige på bjørnene og deres vinterhi, så er det nu en gang ikke sådan, at vores hverdagen fungerer. Vi er nødt til at komme ud og se kulden, blæsten, regnen og sneen i øjnene. Så lige meget hvor meget vi længes efter sol og varme, så er der ganske enkelt ikke noget at gøre.

Gør kulden til din ven i stedet for din fjende

Der er ingen grund til at have så anstrengt et forhold til vinter og kulde, som mange desværre har. For man kan i virkeligheden enkelt og let ændre på sit forhold til denne årstid og de medfølgende vejrtyper. Alt det kræver, er at man gider bruge lidt tid og energi på at finde nogle behagelige beklædningsgenstande, der kan gøre det muligt at bevæge sig rundt, uden at være ved at fryse helt til is, hver gang man skal gå et ærinde eller møde ind på arbejde eller i skole.

Gode huer er et must – og man kan aldrig få for mange

Vi fryser ofte vores ansigt mere end noget andet, når det er koldt udenfor. Derfor er en god hue til rigtig megen nytte. Det er vigtigt at have flere forskellige modeller at veksle imellem, både fordi det er lidt sjovere end kun at have en, men også fordi at man så kan vælge lige præcis den hat, der bedst passer til vejrtypen man skal stå ansigt til ansigt med.

Find lækre huer her: http://www.eventyrsport.dk/toej/huer-og-pandeband.html

Share

En tanke om “Gode huer er et must – og man kan aldrig få for mange

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *